Glume Tari Mori de Ras



Vorbeam cu prietena mea si mi-a zis ca a fost la un sexshop si am intrebat-o: si ti-ai luat ceva de acolo? Ea a zis nu, doar am cascat gura.Asa, si a doua gluma proasta, nu nu nu va bateti capul ca eu trebuie sa termin repede.
A doua gluma, m-am trezit si foarte devreme astazi cam obosit ca a venit femeia care face curat la noi in casa, mama, si e foarte naspa la mine acolo unde stau, stau in Militari si e oribil.Deasupra mea sta o familie de tigani, tigani romi nu asa. Nu dar ei sunt oameni ok, foarte de treaba doar ca pe mine ma deranjeaza ca dau muzica foarte tare si ma deranjeaza pentru ca nu ascultam acelasi gen de manele. Eu sunt mai mult pe Florin Salam, astept sa treaca la comercial.
A treia gluma, sa vina Marius, foarte bine bun.A patra gluma, eu am p-la mare si..a cincea gluma..Hei multumesc..femei care aplauda la p-la..extraordinar.Da asa e..eu am p-la mare si mi-au zis pana si doctorii ca e foarte bine sa-mi tot repet chestia asta, functioneaza.Gata nu mai..te-ai trezit tu repede.
Da, va spuneam la inceput ca ma cheama Vio..defapt mint ca nu ma cheama asa, defapt ma cheama Viorel dar urasc numele asta pentru ca suna foarte asa...Vioreeel..Salut eu sunt...E foarte trist sa te cheme asa pe bune.Intr-un timp a trebuit sa sarbatoresc Floriile care este cea mai gay sarbatoare posibila. Pe bune in fiecare an de Florii ma incui in casa, ma suna maicamea, la multi ani Floricica..Toata ziua stau si plang cu prietenul meu Narcis, e greu. Da bine stiu ca e naspa dar se putea si mai rau, spre exemplu, Virgil.E cineva Virgil in seara asta?Marius? tu esti?? Si eu eram la 16 ani, nu e problema.
Si nu mai zic ca suntem o natie oribile si avem aceleasi nume care se repeta si nu mai zic, Andrei, suntem o tara care are un milion de Andrei pe bune, toata lumea e Andrei, toti copii, cred ca e lege acuma sa te numeasca asta.Pur si simplu nu e ca si cum chestia asta te ia asa prin surprindere stii? Ai cel putin 9 luni sa te gandesti la un nume, nu vine ala la tine. Nevasta ghici ce: am nascut! Ai sa-mi bag p-la ..nume nume nume..hai Andrei sa-i punem.Si toti pun aceleasi nume : Cristi, George, Marius si noi pornisem bine ca popor adica aveam nume puternice gen Zalmolxis, Dromichaites, Burebista si dupaia, Ion, prapastie direct pe bune.
Si ce-mi place la numele de Ion este ca cineva s-a uitat la el si a zis NU, se poate si mai rau, Ionut.Stiti pe cineva Ionut care sa se fi realizat in viata? Ati auzit vreodata expresia: Domn' director Ionut? Sau domnu' doctor? Nu, e doar Ionut, o shaworma mare te rog frumos.
Sunt foarte bucuros ca am reusit sa ma las de fumat, o sa ma apuc serios de alcool.Pe bune pentru ca fumatul e cel mai oribil viciu, stiti chestia asta, doar ca scoti fumul ala asa fara nici o stare, la bautura e altceva pentru ca iti ofera cel putin povesti, asta e frumos pentru ca in momentul in care te imbeti faci lucruri. Deci nimeni niciodata nu s-a imbatat, s-a dus acasa si s-a apucat sa citeasca o carte.
In momentul in care te imbeti lumea te vede o provocare, vezi un cerc de oameni, il alegi pe cel mai mare, ba ia vino incoace, te-ai legat de prietena mea? Tu nici n-ai prietena.Exact si boom un pumn in gura mortii matii.Urasc oamenii care beau prea mult pe bune ca nu se mai controleaza si e naspa ca la fumat nu e asa, niciodata nu a venit un prieten la tine sa zica, bah baiatule am fumat aseara un pachet de Kent si mama la a treia tigara mi s-a rupt filmu mah, sa nu mai amesteci kenturile ca e jale.Dar barbatii au o alta fascinatie pentru bautura, care bea mai mult fac intrecere stii si iti dai seama ca unu care s-a imbatat dintr-o bera ala e o gaina pe bune, ce dracu mai traieste.Si-l cheama Viorel.Ahh nu trebuia sa faci asta.Ok, ce cauti tu aici? Am venit sa fumez.De ce? Nu sti ca tutunul dauneaza calitatii sp-rmei? Nu-ti face bine, nu mai fuma.Da pe bune apropo, chiar scrie pe pachetul de tigari : tutunul dauneaza calitatii sp-rmei.
Si e foarte important pentru oamenii care o prefera de calitate superioara. Nu poti sa vi asa cu oricare, ce e ma cu aia a ta de fumator, mars de aicea.Uite aici smoke free.
Acum am inteles ideea dar nu e foarte buna formularea.Trebuia sa scrie fertilitate nu e ca si cum foloseste acest indemn.Fete care vorbesc: fata cum e cu Marius? Super! Da sp-rma? Ughhh!
Calitate net inferioara, da cu Vio cum e? Super!
Asta e mai mult o chestie pentru parinti, adica pleaca copilul noaptea in club si se intoarte la 12 noaptea, taica-su la usa, unde ai fost? In club. Ok, fa o l-ba! Hmm, ai fumat! Asta e valabil numai la baieti ca la fete e aceeasi chestie. Unde ai fost? In club. Ok sufla!
Imi plac foarte mult reclamele de la tampoane, vorbesc foarte serios pentru ca acolo este o specie aparte de femei si anume femei care sunt bucuroase ca sunt la ciclu.Ati vazut ca nu exista femeie trista in toate reclamele, si ma asez aicea si chiar daca menstruez e ok si stau in list pot sa fac asta cat vreau.Imi place foarte mult verbul asta pentru ca nu-l foloseste nimeni niciodata mi se pare interesant.Nu e ca si cum la scoala ai avut de analizat.
Si ce mi se pare tare acum la tampoanele astea este faptul ca a evoluat foarte mult tehnologia .
Acum iti arata un tampon care absoarbe de 10 ori mai mult decat unu obisnuit. Bai ar trebui sa se opreasca undeva tehnologia asta, adica eu daca as fi femeie nu as vrea ceva sa absoarba in halu ala, iti pui tampon si oooo, cum te cheama pe tine? iti spun Ionut.N-ati vazut femei merge pe strada si se strang asa, beau un ceai si...nu stiu unde au fost tampoanele astea cand s-a inundat Banatul?Nu-i gluma cu ciclu la femei, chiar aveti dreptate ca e oribil in perioada aia, se lasa cu sange, si e naspa pentru ca orice scuza pe chestia asta.Noi barbatii nu avem asa ceva si e pacat pe bune, trebuie sa facem si noi un ciclu, propun unul de l-ba.Da frate, 3 zile pe luna numai l-ba, de fapt 5 zile ca doua zile e bms . 2 zile sa te uiti doar la filme p-rno fara sa faci l-ba.Sa fi nervos tot timpu, dupaia vine la tine iubita, oo iubitule vreau sa o facem in seara asta...nu nu nu..Dupaia o sa auzi discutii intre baieti, ba baiatule am emotii ca mi-a intarziat luna asta.Ba esti nebun, fi si tu mai atent.
Va spuneam de prietena mea ca am o relatie lunga de 10 luni, si am avut si noi emotiile noastre
si am luat un test dala de sarcina, oricum testele astea nu sunt bune, te p-si pe ele efectiv.
Asta a fost o gluma pentru fete ca baietii n-au nici o vina . Daca se duc cu ala in baie cred ca si-l baga in urechi.Uite galben de aici taticu.