Bancuri Tari - Filmulete Funny



Banc Nou

Citea in pridvor, Natasha Ivanovna gatea in bucatarie cu geamul deschis si incepe : Da de ce razi asa? Da iete ce citesc in pravda asta.Ei pai tu citesti asta de 40 de ani si niciodata n-ai ras asa.Pai uite ce scrie aici :Cine nu a facut planul la un produs ala de la dansii sa se ieie.Ei si ce-i cu asta? Pai si noi n-am facut planul de o luna si o sa ne tunda astia si sus si jos.Pai si asta-i de ras?Nu mai e de ras ca aia din deal n-o facut planul la oua.

Matrimoniale

Vede unu afis in ziar:, o cucoana bine eleganta frumoasa caut barbat n-am nevoie de bani vreau un barbat sa ma iubeasca , sa nu plece de acasa, sa nu ma bata si sa aibe ce-i trebuie lui acolo.Suna soneria.Deschide asta usa, da vin acum, se uita aia jos la usa, unu fara maini si fara picioare.Ce-i cu tine aici? Am venit pentru afis, sarut mana doamna.Pai bai baiatule nu fugi de acasa? pai cu ce ca nu am picioare? Da de batut nu ma bati? Pai n-am mai doamna cu ce sa te bat? Da ce-ti trebuie ai pentru femeie? Da tu cu ce crezi ca am sunat la sonerie bre?

Fabula

A fost odata un ... mare obraznic si motat, si-l dusmaneau toti ca numai el era frumos dar intr-o zi un caine flamand si ametit s-a dat la el si la-nghitit.A stat o zi la digerat si apoi iara la....dar fara mot si acum radeau de el toti .Morala: nu te increde in soarta si nu fi motat ca ajungi in viata ca acest...

Pisica si Sobolanul

Ori de cate ori Ileana facea biata vreo greseala, maicasa o dojeneste si-i mai face si-o morala:Fa Ileano fi cuminte de nu esti ascultatoare o sa-ti creasca burta mare o pisica intre picioare.Timpul isi storcea fuiorul dar Ileana n-are frica ca desi gresea adesea nu-i crestea nici o pisica, Pana intr-o zi de vara cand cuprinse fuiorul observa ca-ntre picioare ii crestea un puisor.Si asa seara de seara intamplarea care-i scoase pe Ion vecin din deal mai de sus cu doua case.Ce-i cu tine fa Ileana nu cumva iti gasisi sorocu? Da de unde ma Ionele , doar m-a parasit norocul. Si din vorba in vorba ii povesti din fir a par intamplarea cu blestemul si amarul adevar. Nu-i nimica fa Ileano, ca si pe mine acu un am ma blestemat mamuca de-mi crescu un sobolan.Ce-ai zice tu Ileano daca am dai noi sobolanul sa-l inghita pisicuta, ca sa innecam amarul.Ii raspunse fata, dar sa nu-mi faca vreun rau, ca ti-o fi pacat si tie si te bate Dumnezeu.Treaba nu fu prea usoara pisicuta era prea mica, sobolanul mult prea mare pentru o asemenea pisica insa cu buna vointa reuseste pe pisica sa o vada cu gura plina si atunci de bucurie striga Ileana inveselita:Brava brava Ionele da-i sa-nghita da-i sa-nghita.Si morala ne invata ca-ntro gura de pisica intra viu si iese mort orice sobolan ce pica.